dimecres, 15 d’octubre del 2014

NEW RED RIVER GORGE

Aquesta zona és la gran oblidada, ja que tothom va a  Red River Gorge i aquí hi va molt poca gent. Cal dir que és una zona força salvatge, com que hi va poca gent algunes aproximacions estan plenes de vegetació, hi ha moments que sembla que estiguis a la selva!! La roca és arenisca, però a diferencia de Red River, aquí no desploma tant i no hi ha tants forats. L’escalada és més tècnica, amb cantos més plans i romos i amb els peus més justos. També és un lloc molt humit, o sigui que alguns dies el grau d’humitat podrà influir en el teu encadene. El lloc és molt xulo i tranquil, hi ha poques cordades escalant. Hi ha moltes vies desequipades, o sigui que si això et motiva pots portar un joc de friends.









Nosaltres ens vem allotjar al New Red River Gorge Camprground. Està a 1’5 milles del New River Gorge Bridge. És un càmping petitet al costat de la carretera que el regenta una señora molt gran que viu a una casa que hi ha al costat mateix del càmping. Costa 10$ per persona/nit i també hi ha l’opció de dormir en cabines per 40$.


Per arribar-hi, la manera més econòmica és volar a Nova York i conduir unes 10h. Millor agafar el vol a Newark i no al JFK o la Guardia, així t’estalvies de creuar tot NY.

Per comprar menjar, es pot anar a Fayetteville, a menys de 10 mi en cotxe, on hi ha un supermercat Walmat.

Per connectar-te a internet es pot anar a l’oficina de turisme on hi ha wifi gratuit les 24h.
La guia es pot comprar al Blue Stone a Fayetteville o al Visitor Center. Nosaltres la vem comprar a l’oficina de turisme que hi ha a l’autopista 64, just quan entres a l’estat de West Virginia.
Els sectors no estan molt lluny uns dels altres, però és obligat portar cotxe.

Per internet es pot reservar el lloc on dormir i veure on es troba la zona. Circular amb cotxe pels U.S.A és molt fàcil, o sigui que amb un mapa de carreteres en tens de sobres.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada