diumenge, 27 de setembre del 2015

VIA EL LOBO. TERRADETS.


Aprofitant uns dies d’escalada per Terradets , vem aprofitar per escalar aquesta via. Feia uns dies que havíem sabut que la gran llastra del segon llarg havia caigut, uns 15m x 8m... i que potser, aquesta part del llarg, no es podia escalar…

Vem escalar la via Colores que està just a l’esquerra i li vem fer una ullada i ja vem veure que a la placa hi havia cantos tacats de magnesi, o sigui que ja s’havia escalat o almenys, s’havia intentat. O sigui, que al dia següent vem entrar a la via i vem trobar dues maneres de poder escalar aquesta part del llarg:

1-      Es pot escalar la placa seguint la linia de parabolts, però la part que s’escalava en bavaresa, que és del penúltim parabolt a l’últim, ha quedat una mica expo, tot i així deu haver quedat en una dificultat al voltant del 6a+.

2-      Des del penúltim parabolt es poden anar a buscar uns laterals, que estan a uns 3 m a la dreta. S’hauria de sanejar bé, però netejant una mica, vem poder posar un alien groc que treballava mig bé. Després es pot tornar a flanquejar cap a l’últim parabolt o fer una diagonal en direcció a la R i passar d’aquest últim parabolt. Els últims metres ja són d’escalada fàcil, però s’ha de vigilar, ja que passen pel mig de la zona afectada que està brut i es poden arrencar cantos. La dificultat seria de V+.

O sigui, que si algú la vol escalar, que no es talli i hi vagi!!

 


 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada