diumenge, 23 de desembre de 2012

CHIANG MAI - TAILANDIA

Bonica zona d’escalada esportiva, anomenada CRAZY HORSE, al nord de Tailandia. No és tant coneguda ja que queda eclipsada per les zones del sud, Railay i Tonsai. Però és un lloc on es mereix una visita de 3 o 4 dies.


La roca és d’origen càrstic. Calcari de formes curioses, on trobem alguna placa, desploms i algunes estalactites i xorreres, o sigui, una mica de tot. En general, totes les vies són bones.

És un lloc selvàtic on hi fa molta calor. S’ha d’escalar a l’ombra, però no és problema ja que hi ha totes les orientacions.

 
 
La guia es pot comprar a una botiga d’escalada que hi ha a la mateixa ciutat; Chiang Mai Rock Climbing Adventures. C/ Ratchapakhinai Road 55/3.

Per arribar a la ciutat de Chiang Mai hi ha diferents alternatives. Des de Bangkog podem agafar avió, autobús o tren. Reservar tren amb llitera a vegades és difícil perquè s’omple de seguida i no es pot reservar per internet, trigues 16h. Nosaltres vem anar amb bus-llitera. Triga 12h i és força còmode, tot i que ens va tocar un bus una mica atrotinat. Es pot reservar en qualsevol agencia de viatges (anomenades “tourist information”) de Bangkog. S’ha d’anar en compte amb les companyies barates perquè no són tan fiables i a vegades roben!!! No deixar mai diners, càmeres, mòbil, tàblet… a la maleta. Porteu-ho sempre a sobre, ja que és el que busquen. Si t’obren la maleta i no troben res d’això no s’emporten res.

Un cop arribeu a la ciutat és fàcil allotjar-se en un guest house per uns 10-12 euros.

La millor manera per desplaçar-te per dins la ciutat o pels afores és llogar una moto.Costa uns 6 euros al dia. No és mot perillós circular per carretera ja que els cotxes no corren molt i respecten a les motos.


La zona d’escalada està a 32km a l’est i es triga uns 40 mi. A la guia hi ha un mapa i és molt sencill anar-hi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada