diumenge, 5 de maig del 2013

CHAMONIX SPORT & INDOOR CLIMBING:

Aquestes són unes opcions per quan estàs per Chamonix i la meteo no acompanya per fer escalades en alçada o si no es pot fer cap tipus d'escalada a l'aire lliure.

La guia Grag Climb in Chamonix està molt bé per fer activitat sense moure'ns de la zona. Hi trobarem vies de varis llargs, escalada esportiva de tots els nivells i boulders.

MONTENVERS:


JOUX:

I si la meteo és tant dolenta que no es pot fer res, sempre ens quedarà l'opció d'anar en algun rocòdrom. En podem trobar 2:

-Al centre esportiu de Chamonix hi trobarem un rocòdrom petit pel modèlic preu d'uns 5€ l'entrada. També hi ha piscina, jacuzzi i pista d'atletisme. Es troba situat prop del centre, passat l'estació del tren de Montenvers, al costat esquerra de la carretera que va en direcció Argentiere.

-Indoor Climbing Houches. Aquesta és una sala més gran on hi ha algun plafó, però hi predomina l'escalada en corda. Les vies tenen uns 17m d'alçada i hi trobem d'es de Vè a 8c+, o sigui que podràs apretar tant com vulguis!! Està obert per les tardes fins a les 22:00 i l'entrada costa 13€.
Si el necessites pots llogar-hi el material, gri-gri, arnés i corda.
Es troba situat a uns 6km de Chamonix en direcció sud, a la sortida 26, Les Houches Centre. És visible des de l'autovia, al costat de la fàbrica de Simond.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada